ελληνικά | english

Εταιρία

Το εργοστάσιο παραγωγής πούδρας ανθρακικού ασβεστίου,  CaCO3 , ανήκει στην  Α.Ε.Β.Ε. Λατομείων Μαρμάρου Διονύσου - Πεντέλης (Dionyssomarble), που είναι η εταιρεία με τη μεγαλύτερη ιστορία στην Ελλάδα, στο χώρο της εξόρυξης και επεξεργασίας μαρμάρου, και ειδικότερα του ιστορικού και φημισμένου για τις  ιδιότητές  του πεντελικού μαρμάρου. Παράλληλα, η εταιρεία αξιοποιεί τις πρώτες ύλες που έχει στην  κατοχή της, παράγοντας και διαθέτοντας στην αγορά και άλλα υλικά, σε  μορφή ψηφίδας -σκόνης - πούδρας.
 
Η εταιρεία με την ιστορική της διαδρομή έχει καταξιωθεί τόσο στην στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το όνομά της είναι συνυφασμένο με την φερεγγυότητα, τη συνέπεια και τη συνέχεια. 

Η εταιρεία έχει στο δυναμικό του επιστήμονες /μηχανικούς με κύρος και αναγνώριση, καθώς  και έμπειρους τεχνικούς και τεχνίτες οι οποίοι μεταδίδουν τη γνώση και την εμπειρία τους και  στις νεώτερες γενιές εργαζομένων.


Κινητήρια δύναμη της επιτυχίας της είναι η άριστη ποιότητα του μαρμάρου που εξορύσσει στο Διόνυσο Αττικής, καθώς και όλων των παραγόμενων προϊόντων, των οποίων το πεντελικό μάρμαρο αποτελεί πρώτη ύλη: Μαρμαρόσκονη Διονύσου, άμμος, ρυζάκι και πούδρα ανδρακικού ασβεστίου (filler).
 
Η μαρμαρόσκονη Διονύσου ειδικότερα, μοναδική  για την ποιότητά της, κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 60 χρόνια. Οι σοβάδες που παράγονται με μαρμαρόσκονη Διονύσου ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η Dionyssomarble είναι ο μοναδικός προμηθευτής πρώτης ύλης (μαρμάρων)  στο  έργο της αναστύλωσης του Παρθενώνα, διαθέτοντας όγκους μαρμάρου υψηλής ποιότητας και ειδικών διαστάσεων για αυτό το σκοπό. 

 
 
Διαρκείς στόχοι της Dionyssomarble:

- Βέλτιστη δυνατή  ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές

- Ικανό και επαρκώς εκπαιδευμένο προσωπικό σε άριστο εργασιακό περιβάλλον

- Χρήση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και μεθόδων παραγωγής για διαρκή βελτίωση της παραγωγικότητας και μείωση του κόστους

- Διεύρυνση του πελατολογίου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό

- Σεβασμός στον άνθρωπο και στο φυσικό περιβάλλον

Created by Tool